Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


Τα αδελφια μας στην Στουγκαρδη διοργανωνουν πορεια για την Μακεδονια στις 29 Μαρτιου! Το ιδιο πρεπει να κανουμε και εμεις εδω στην Ελλαδα!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!!!ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ,ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΡΗΞΟΥΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!!!ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!ΜΗ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:fwnhellinwn.blogspot.com

5 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Κωστα πολυ καλα εκανες και το ανεβασες, δυο πορειες ταυτοχρονες ειναι πολυ καλη ιδεα.
Εγω παντως δουλευω στις 29 Μαρτιου, γιατι εχουμε μετακομιση του γραφειου και δεν εχω ιδεα τι ωρα θα ξεμπερδεψω. Παρολα αυτα, θα κοιταξω σημερα κιολας να βρω εκεινο το λινκ που σου ελεγα και να το προωθησουμε.

akrat είπε...

μας πήραν την Μακεδονία? που πως πότε??
μήπως να την παίζαμε ένα ταβλάκι??

χιχι υπομονή είστε νέα... δεν θα γίνει τίποτις...

BUTTERFLY είπε...

βλεπω παντως πως παρολες τις πιεσεις η ελληνικη κυβερνηση κρατει σταθερη και αδιαλλακτη σταση, οσο γινεται φυσικα. καλα παμε, για να δουμε στη συνεχεια...

Ανώνυμος είπε...

Για αμερικανάκι σε κόβω! Άσε τις φασιστικές ενασχολήσεις (δεν ακούς καθόλου την Αλέκα και το νέο φυντάνι τον Τσίπρα;) και πιάσε να βάζεις στην σελίδα σου τσάντες, γκάτζετς, φωτό της Μυκόνου με τα τρελλά πάρτυ και άλλα τέτοια για να είσαι και in. Ξέχασα... και τίποτε ελληνο-τουρκο-γυφτο-ροκάκια από "χρυσούς δίσκους" των 5000 κομματιών. Τόσους αστέρες έχουμε και εσύ ασχολείσαιμε τέτοια θέματα αντί για την μόδα.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Υ.Γ. ΑΝ αρχίσεις και να γράφεις στην καταπληκτική γλώσσα των γκρίκλις ακόμα καλύτερα.

Unknown είπε...

ntropi! deite ti grafoun gia tin ellada mas i palio amerikanoi mi xeirotera

http://www.theonion.com/articles/historians-admit-to-inventing-ancient-greeks,18209/